Ny partner i Able

17/8/2020
Ny partner i Able

Able befester sin posisjon som det ledende transaksjonsmiljøet utenfor Oslo og vokser gjennom engasjering av Arild Hestås som sin syvende partner. Han kommer fra stillingen som eier og daglig leder i rådgivningsselskapet Iosis AS.

Arild Hestås har en MSc i Industriell Økonomi og har over 20 års erfaring fra rådgivning blant annet som leder av Mentor Partner. Hestås har arbeidet inn mot ulike bransjer deriblant bank, industri og prosjektbasert virksomhet. Han har også erfaring som bedriftseier gjennom mange år og har vært/er styremedlem/leder i flere selskaper.

Med hans brede rådgivningserfaring, herunder restrukturering, transaksjon, forretnings- og strategiutvikling, tilfører han Able relevant og viktig kompetanse.

- Det er spennende å være en del av Norges ledende miljø innenfor Corporate Finance med fokus på transaksjoner i SMB-markedet utenfor det sentrale Oslo-området. Det er veldig mange spennende og flotte bedrifter i det som beskrives som «distriktene» og jeg ser frem til å benytte min og Able sin samlede erfaring og kompetanse for finne gode løsninger for Able sine kunder, sier Arild Hestås i en kommentar.

Able AS, består etter Arilds inntreden av syv partnere som utelukkende satser på transaksjonsrådgivning.

FOR MER INFORMASJON:

Daglig leder Jan Rune Andås, tlf. 913 43 980, e-post: jra@able-as.no,  

Partner Arild Hestås, tlf. 982 13 004, e-post: ah@able-as.no