Able ny partner i Start

14/3/2018

Able blir fra 2018 en del av Start-nettverket, og inngår treårig samarbeidsavtale.

Som sølvpartner i IK Start gir det oss i Able en fin mulighet til å synes i et relevant miljø. Partneravtalen kan skape synergieffekter på en arena der gode relasjoner bygges utenfor arbeidsplassen.

- Start er inne i en meget spennende transformasjonsprosess med nye eiere som tilfører klubben store ressurser, og med mål om å kjempe på øvre halvdel av Eliteserien, sier Robert Ugland, partner i Able.

Vi har gått inn som sølvpartner med IK Start fra 2018 og tre år fremover. Det betyr blant annet at Able blir synlige både i restauranten før Start-kampene og i klubbens partnernettverk.

Å bygge gode relasjoner er et avgjørende moment i arbeidet med å både pleie eksisterende og potensielle forretningsforbindelser. Fotball er noe de fleste har felles, og det føles riktig av oss å støtte opp om hele landsdelens eliteserieklubb.

- Vi i Able ønsker å være med på laget, Start trenger gode støttespillere, i all slags vær. Sørlandet trenger også et Start som kjemper om poengene i Eliteserien, det øker engasjementet og identitetsfølelsen, med forhåpentligvis flere på tribunen, sier Robert.

Salgs- og partneransvarlig i IK Start, Arne Simonsen, er glad for avtalen.

- Vi er strålende fornøyd med at et spennende selskap som Able velger å bli med i Starts allerede omfattende partnernettverk. Vi ser frem til å treffe dem, både på våre nettverkssamlinger og på alle Starts hjemmekamper, sier salgs- og partneransvarlig i Start, Arne Simonsen.