Valle Gård Barnehage kjøpt av Norlandia Barnehagene

Valle Gård Barnehage AS er innlemmet i Norlandia Barnehagene.

Valle Gård Barnehage AS er en privateid barnehage som åpnet høsten 1995, og er en barnehage med tre avdelinger som har 68 plasser for barn i alderen 0-6 år. Høsten 2009 startet man opp med småbarnsavdeling 0-2 år. 

Utendørsarealet er stort, 2 mål med innegjerdet naturtomt. Ute har de en stor åpen tømmerhytte med benker og ild sted, en flott plass til å spise og lage mat i, med skygge om sommeren og med le på vinteren.

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser. Det er skog og mark rundt, og Skogsfjorden ligger et steinkast unna. Barnehagens beliggenhet innbyr til hyppig bruk av naturen rundt.

Fra 2018 blir barnehagen nå en del av Norlandia Barnehagene, og Able har forestått prosessen frem til en vellykket overgang.

 Norlandia Barnehagene er Norlandia Care Groups barnehagedivisjon, som etablerer og drifter barne­hager og er en av Nordens største barnehage­aktører. Alle Norlandias barnehager er nå samlet under én og samme merkevare, og er representert i fire land; Norge, Sverige, Finland og Nederland.